فروش پمپ آب هپی
پمپ آب ابارا هپی، پمپ آب هپی پروانه ای، پمپ آب هپی کف کش ،پمپ آب هپی لجن کش، پمپ آب هپی سیرکولاتور، پمپ آب هپی طبقاتی
بازرگانی پایا گسترش خورشید تابان نمایندگی محصولات پمپ آب هپی

شرکت پمپ آب هپی ،

محصولات پمپ آب هپی ( HAPPY )


پمپ آب هپی تک فازیک و نیم اسب

پمپ آب هپی تک فاز دو اسب دو اینچ آبدهی بالا
سوالات متداول و دانستنی های پمپ آب هپی
الکتروپمپ ها بصورت ۲ مدل رایج ساخته می شوند، الف)کوپله مستقیم ب)کوپله غیر مستقیم.
در نوع کوپله مستقیم الکتروموتور و پمپ بدون هیچ واسطه بصورت مستقیم به یکدیگر وصل می شوند و این امر باعث مزایای بسیار زیادی می شود، که می تواند به بی صدا بودن الکتروپمپ، راندمان بالا موتور و بهینه سازی مصرف انرژی، کم شدن استهلاک بین پمپ و موتور اشاره کرد.
از جمله مزایای قابل توجه این الکتروپمپ ها حداقل استفاده از فضا جهت نصب می باشد. دیگری اینکه این الکترپمپ ها با توجه به تکنولوژی کوپله مستقیم دارای عمر مفید بالایی می باشند. در کارخانجات صنعتی پمپ آب ونزو می توان گفت ۹۰% محصولات به صورت فرآیند کوپله مستقیم ساخته می شوند.
الکتروپمپ های کوپله غیر مستقیم با توجه به اینکه دارای مزیت حداکثر آبدهی در سیستم های آبرسانی می باشند. اما نیاز به دقت کامل این موضوع هست که حتماً هنگام مونتاژ بروی شاسی کاملا به صورت موازی و هم تراز ساخته شوند که این عمل با دستگاه لیزر موازی و ساعت تراز قابل انجام هست همچنین ساختن شاسی با استفاده از آهن آلات با سایز مناسب نیز مهم می باشد. با توجه به اینکه این نوع محصول الکتروموتور و پمپ با واسطه کویلینگبه یکدیگر متصل می شود که الکتروپمپ در اثر غیر هم ترازی در قسمت کوپلینگ ها و بلبرینگ ها و شفت و در نهایت پروانه دچار آسیب جدی می شوند که این امر منجر به تعویض قطعات یاد شده می باشد. که در کارخانجات صنعتی پمپ آب هپی ۱۰% محصولات با توجه به نیاز بازار به این شکل عرضه می شود.
از جمله مواردی که باعث معیوب شدن الکتروپمپ آب می شود؛
۱) عدم انتخاب صحیح پمپ
۲) سیال تحت پمپاژ مایعی بجز آب باشد
۳) کارکرد سیال بدون سیال و یا حجم کم سیال
۴) رعایت نکردن ارتفاع مکش مثبت بروی پمپ
۵) دما و فشار کاری بیشتر از حد مجاز مندرج در کاتالوگ فنی
۶) عدم نصب صحیح برقی و مکانیکی پمپ
۷) نوسانات برقی و عدم نصب و عدم رعایت موارد حفاظتی در تابلو برق
شاان ذکر است که در کارخانجات صنعتی پمپ آب هپی از این امر مهم بصورت کامل به مشتریان محترم آموزش و آگاهی داده میشود.
با توجه به اینکه تا سال ۲۰۰۹ از الکتروموتورهای رایج القایی کهاز قدرت ۳۷۵ – ۰۷۵ KW تولید می شوند استفاده می شوند در اروپا با هدف کاهش مصرف انرژی و الکتریکی و دی اکسید کربن در سال ۲۰۰۹ قانون کاهش مصرف این دو مورد به تصویب می رسد لذا با توجه به اینکه کارخانه های بزرگ تولید الکتروموتور مجبور می شوند که محصولات خود را با فناوری های جدید در جهت کاهش مصرف تولید کنندکه این فناوری به نام IE می باشدکه مختصر کلمه International Efficiency هست یا همان راندمان بین المللی.
از این رو الکتروموتورهای فوق با فناوری IE2 و IE3 شروع به تولید شد و لازم به ذکر است که کارخانجات صنعتی پمپ آب هپی در تمامی محصولات خود از این نوع الکتروموتور استفاده می کند.
نیروهای شعاعی: در پمپ های سانتریفیوژ، سیال پس از خروج از پروانه و یا دیفیوزر به داخل یه جمع کننده وارد می شود و پس از جمع شدن از دهانه خروجی آن به بیرون هدایت می گردد. در صورتی که فشار استاتیک سیال در طول مسیر به تدریج تغییر یابد، فشار متغیری حول شافت بوجود خواهد آمد. اختلاف فشار در دو نقطه مقابل نسبت به محور، سبب ایجاد نیرویی می شود که به نیروی شعاعی معروف است.
در حالت کلی طراحی جمع کننده به طریقی صورت می گیرد که در دبی نقطه طراحی، نیروی شعاعی کمترین مقدار خود را داشته باشد. اما در دبی هایی غیر نقطه کاری، مقدار این نیرو ممکن است زیاد شود. بطور کلی در یک پمپ سانتریفیوژ میزان نیروی شعاعی به شکل ظرف جمع کننده و دبی عبوری از پمپ بستگی دارد.
برآیند همه نیروهایی که بر روی مجموعه در حال چرخش پمپ، در جهت محور ایجاد می گردد به نیروی محوری معروف است. در پمپ های سانتریفیوژ به دلیل وجود فاصله خالی بین قطعه ثابت و پروانه، فشار خروجی سیال به صفحه پشتی پروانه منتقل می شود. بعلت آنکه فشار در پشت پروانه به مراتب از فشار در قسمت جلوی آن بیشتر است نیروهای وارد به پروانه در راستای محور پروانه همدیگر را خنثی نمی کنند و نیرویی در راستای محور پروانه و بطرف دهانه مکش به پروانه وارد می شود.
همچنین در شروع راه اندازی و تا زمان رسیدن به سرعت نامی پمپ، ممکن است گردابه هایی در داخل محفظه پمپ شکل بگیرند که این گردابه ها می توانند نیروهایی اضافه را در راستای شافت پمپ ایجاد نمایند که از این نیروها هم بعنوان نیروی محوری یاد می گردد.
نیروهای محوری ایجاد شده بایستی توسط مکانیزمی دفع گردند در غیر این صورت اجزای پمپ پس از گذشت مدت زمان اندکی کارایی خود را از دست خواهند داد.
به صورت سنتی به هنگام انتخاب پمپ، تنها هزینه های خرید، نصب و راه اندازی آن توسط مشتری محاسبه می گردد و معمولاً مجموع این هزینه ها از طرف مشتری بعنوان معیار انتخاب و خرید پمپ مطرح می گردد. حال آنکه علاوه بر هزینه های یاد شده، هزینه های دیگری نیز از زمان خرید تا از رده خارج کردن پمپ وجود خواهند داشت. این هزینه ها را می توان در قالب زیر دسته بندی نمود:
Cin = هزینه های اولیه
Cinst = هزینه های نصب
Ce = هزینه های انرژی
Cop = هزینه های کارکرد
Cmain = هزینه های تعمیر و نگهداری
Cdt = هزینه های عدم کارکرد
Cc = هزینه های زیست محیطی
Cv = هزینه های از رده خارج کردن
از بین تمام هزینه هایی که بعنوان هزینه های دوره مصرف از آن ها یاد شد، مهمترین عوامل هزینه های مربوط به تامین انرژی (مصرف برق پمپ) و تعمیرات و نگهداری پمپ می باشد که بخش قابل توجهی از کل هزینه های دوره مصرف را شامل می شوند.
این در حالی است که بسیاری از خریداران گمان می کنند عمده هزینه پرداختی آن ها برای یک دوره کارکرد پمپ، هزینه اولیه خرید پمپ است. حال آنکه برق مصرفی پمپ در طی زمان کارکرد آن پس از گذشت چندین سال از عمر پمپ، بیشترین هزینه ای است که هزینه های مربوط به دوره مصرف پمپ را شامل می شود.
آدرس دفتر مرکزی : تهران ، خیابان طالقانی، بعد از خیابان مفتح، پاساژ دانش، طبقه سوم، واحد ۱۰
TELL: 88830031-32
Fax : 88310746
EMAIL: info@pumpsab.ir
website: www.pumpsab.ir